søndag den 22. april 2012

Fotoprojekter med mulighed for deltagelse

De er ret inspirerende, synes jeg, projekter som stiller en opgave og som er er åbne for deltagelse - og som samler og udstiller en masse bud på løsninger. Nogle steder bliver det kaldt for kollaborative projekter. Mon ikke mange børn fra SFO og klub f.eks. ville synes det var sjovt og udfordrende at deltage i projekter under fælles overskrift på tværs af institutioner og landsdele - eller lande?

Outside my window - Internationalt projekt som opfordrer alle til at indsende et foto af deres udsigt: "We strive to create an international network through which people trade photos and emails about where they live, and make new friends around the world. This network helps people see the world as other people see it - the first step toward understanding and friendship."

Og et remake-projekt -  ideen er at genskabe et kendt billede. Og lidt i samme stil er dearphotograph.com, som udover at byde på spændende billeder også er rørende læsning om betydningsfulde hændelser og relationer i menneskers liv.

Og så er der jo DR's kunstklub-projekter - se tidligere indlæg her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar